Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071

Arvomme

Yrityksemme arvot kertovat meille tärkeistä asioista ja samalla arvot toimivat myös pelisääntöinämme ja käytännön ohjenuorana toiminnassamme.

Tyytyväinen asiakas . Toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas. Asiakkaiden tyytyväisyys taataan sillä, että he saavat tarpeitaan vastaavia, laadukkaita kalusteita.

Laatu ja luotettavuus . Teemme sen, minkä lupaamme laadukkaasti ja tarkasti toimitusajoista tinkimättä.

Kalustemestarit Leo Cederberg Ky | Yritysesittely

Kalustemestarit Leo Cederberg Ky on vuonna 1995 perustettu kodin kiintokalusteisiin erikoistunut yritys. Sijaitsemme Pietarsaaressa Länsi-Suomen läänissä Pohjanmaan rannikolla. Suunnittelemme ja toteutamme kotiisi yksilölliset keittiö-, kylpyhuone- ja säilytysratkaisut. Uusin aluevaltauksemme ovat toimistokalusteet.

Asiakaskuntamme koostuu sekä yritys- että yksityisasiakkaista. Päämarkkina-alueemme on Länsi- ja Keski-Suomen alue, mutta toimitamme kalusteratkaisuja paljon myös muualla päin Suomea.

Yhteistyökumppaniemme ja osaavan henkilöstömme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen valikoiman laadukkaita keittiö-, kylpyhuone- ja säilytysratkaisuja kilpailukykyisin hinnoin.