Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Tuomisentie 4, 62300 HÄRMÄ
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071

Esimerkkejä

Sisustussuunnitelma

Suunnittelemme keittiöiden ja muiden kodin kiintokalusteiden lisäksi myös kodin muun sisustuksen asiakkaan toiveita kunnioittaen. Sinun ei tarvitse enää miettiä sopivatko valitsemasi kiintokalusteet ja pintamateriaalit yhteen sillä me teemme sen puolestasi.

Saat meiltä seuraavat palvelut:

  • Värisuunnitelmat
  • Pintamateriaali suunnitelmat: Seinät, lattiat, katot
  • Suunnitelmat uudisrakennuksiin ja remonttikohteisiin
  • Keittiö-, eteis-, kodinhoitohuone-, toimisto- ja wc / kylpyhuone kalusteiden suunnitelmat
  • Vaatekaappien, komeroryhmien ja säilytystilojen suunnitelmat
  • Mittatilaus- ja erikoiskaluste suunnitelmat
  • Tilaratkaisut

Sisustussuunnittelussa sinulla on apunasi sisustusalan artesaani Tanja Tekoniemi

Tavoitteenani on suunnitella asiakkaalle mahdollisimman toimivia, viihtyisä ja asiakkaan näköisiä sisustuksia. Sisustuksella luodaan tilaan kodikkuutta, viihtyvyyttä, tyylikkyyttä ja persoonallista ilmettä. Ota yhteyttä niin toteutetaan sinun toiveesi ja sisustusunelmasi. Voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kysy lisää!

Tanja Tekoniemi
kalustemestarit@kalustemestarit.fi
(06) 484 7930

Sisustuskohteet

Suunnittelukohde voi olla pieni yhden huoneen suunnitelma tai useamman huoneen kokonaisuus. Kylpyhuone suunnitelma voi sisältää esimerkiksi ainoastaan laattojen valinnan, kylpyhuonekalusteiden suunnitelman, värisuunnitelman tai nämä kaikki. Suunnittelukohde voi olla myös laaja esimerkiksi uuden omakotitalon kaikkien kiintokalusteiden, pintamateriaalien ja värien suunnitelma. Suunnitelman laajuus on asiakaskohtaista. Suunnittelija kannattaa ottaa mukaan uudisrakennus ja remonttikohteisiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa jotta tilasta tulisi toimiva ja mahdollisimman hyvä.